CALENDARI 1r d'EP

dilluns, 20 d’abril del 2020

Tasques de la setmana del 20 al 24 d'abril

Hola famílies!

Com heu passat aquestes vacances de Pasqua? Heu fet panades, crespells, robiolets...? Heu aprofitat per jugar, pintar, endreçar, mirar pel·lis...?

Ah!!! Per cert, heu aconseguit els 10 reptes solidaris? Si és així, avisau-me per correu i vos enviaré una coseta que vos agradarà!

Si no les heu aconseguit fer tots, no passa res...

En els dos casos, enviau-me alguna foto de vosaltres fent algun dels reptes i una paraula que per vosaltres signifiqui SOLIDARITAT i podrem fer una entrada al bloc ben xula.

Aquesta setmana ens hem de posar a fer feinetes, ja sé que n'hi ha que no en teniu ganes però si no feim qualque coseta, arribarem al setembre ben rovellats!!!

Com férem a les setmanes passades, jo vos ho distribuiré per dies per ajudar a organitzar-vos millor però després cada família al seu ritme.

Aquí teniu la proposta de feines per aquesta setmana:


DILLUNS 20

- Mates: Repassarem un poc el tema 7 fent aquestes fitxetes. Estaria bé repartir aquesta tasca en 3 dies, és a dir, un poc avui, un poc demà i un poc passat demà.

Activitats repàs tema 7 de mates

Escriptura de nombres del 90 al 99

* QUAN AQUESTES TASQUES ESTIGUIN FETES PODEU ENVIAR-ME-LES.

- Català: Fer full de repàs B/V

Activitats repàs B/V de català

* QUAN AQUESTA TASCA ESTIGUI FETA PODEU ENVIAR-ME-LA.


DIMARTS 21

- Mates: Seguir amb les fitxetes de repàs.

- Lengua: Página 10 y 21 del libro ESCRIBAS.



DIMECRES 22

- Mates: Seguir amb les fitxetes de repàs.

- Lengua: Comprensión lectora.

Comprensión lectora: EL ANUNCIO

* QUAN AQUESTA TASCA ESTIGUI FETA PODEU ENVIAR-ME-LA.



DIJOUS 23

- Mates: Fer pàgina 137 del llibre i acabar els fulls de càlcul de sumes i restes i pintar els dibuixos. Aquesta tasca també la pots repartir entre avui i demà.

- Català, música i art: Avui és 23 d'abril i és Sant Jordi! Escolta la llegenda de Sant Jordi i les cançons tantes vegades com vulguis. 

Llegenda de Sant Jordi

Cançó el 23 d'abril

Cançó de Sant Jordi

Ara completa aquesta fitxa:

Fitxa cançó de Sant Jordi

Al llarg de la setmana pots fer un punt de llibre, fer els personatges amb plastilina per poder contar tu el conte, una manualitat...el que et faci més ganes. Aquí et deix unes idees.






També pots aprofitar les propostes de la biblioteca municipal, la de dibuixar o fer una rosa i posar-la devora el teu Arc de Sant Martí...

*ENVIAU-ME QUALQUE FOTO!!!!


DIVENDRES 24

- Mates: Acabar fulls de càlcul de sumes i restes i pintar els dibuixos. Si ja ho teniu acabat, aquí teniu unes fitxetes de càlcul mental. En podeu imprimir tantes com volgueu, per així anar entrenant.
Recordam normes:
- Tenim 2 minuts (posau- vos un cronòmetre)
- Millor no contar amb els dits.
- Si ens equivocam, no borram, tatxam i posam la resposta correcta.
- No fa falta seguir cap ordre, podem anar saltant els que no sabem.
- Per passar al següent nivell, hem d'haver aconseguit fer les 60 operacions en 2 minuts i totes correctes.

Ja sé que a les sumes hi havia nins a diferents nivells però ara tots podeu tornar a començar pel nivell 0 i els que havíeu aconseguit arribar a 60 segur que ho tornau a fer en un tres i no res i després passau al nivell 1.

També vos deix el nivell O de restes. Aquí esteim tots al mateix nivell perquè no n'havíem fet cap.

Fer aquestes fitxetes suposa 2 minuts de concentració intensa i estaria bé fer-ne, com a mínim, 2 a la setmana, una de sumes i una de restes. Avisau-me si algú supera el nivell 1 de sumes o el nivell O de restes i vos prepararé els pròxims nivells !!!

Sumes nivell 0
Sumes nivell 1
Restes nivell 0

- Català: Pàgina 34 i 35 del llibre PARAULES, LLETRES I SONS  i va quedar per fer una fotocòpia de comprensió lectora, si no l'heu feta, la podreu fer per davant i per darrere.


Aquestes tasques les podeu col·locar on volgueu:

- ENGLISH: Es recomana veure unes quantes sèries de dibuixos de CLAN en anglès. Les més adequades per aquesta edat són : Peppa PigPocoyóMomonstersSimon... 
Aquí teniu una cançó per a practicar “food vocabulary 




-EF
: Vos deix aquí, una serie de jocs que podeu posar en pràctica amb els germans o pares que poden ser divertits i al mateix temps feis un poc d'exercici. Que cada un posi en pràctica aquells que poden fer, ja que n'hi ha que no se podran dur a terme. Tot dependrà de l'espai que tengui cada un a casa seva.


TASCA NO OBLIGATÒRIA PERÒ MOLT INTERESSANT!!!

1- Et reto a resoldre aquest enigma matemàtic:

Enigma matemàtic 1



*EN TENIR LA SOLUCIÓ, SI VOLS, POTS ENVIAR-ME-LA.

2- Et propòs que, si encara no en saps, aquesta setmana aprenguis a fermar-te els cordons de les sabates! Agafa una sabata amb cordons i a practicar! Veuràs que content et posaràs quan et surti!



BONA SETMANA A TOTS!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.