CALENDARI 1r d'EP

dilluns, 21 de desembre del 2020

Visita de na Mari Carmen i la seva cusseta guia, na Queli

La primera visita a 1r que vàrem rebre, van ser na Mari Carmen i la seva cusseta guia, na Queli. Una interessant activitat que hem pogut dur a terme gràcies a la fundació ONCE i amb la que posàvem punt i final al nostre projecte VEIEM, TOQUEM, SENTIM.



Ella ens va mostrar com escriuen, pinten, fullegen un conte, cerquen a l'ordinador...els nins cegs. Poguérem comprovar que llegeixen i escriuen en Braille, utilitzen retoladors que fan olors diferents per saber quin color utilitzen, els seus contes tenen els dibuixos en relleu, l'ordinador els parla... QUINS INVENTS TAN ÚTILS!

També ens va mostrar l'escola dels cans guia i totes les passes que s'han de seguir perquè un canet es pugui convertir en un autèntic ca guia.


Ens va mostrar com es pot desplaçar una persona invident, ja sigui amb un bastó o amb un ca guia, a l'hora d'anar a la feina, a comprar...




I noltros li vàrem poder fer totes les preguntes que volguérem i després, no poguérem anar al pati a fer l'activitat degut a la pluja però la férem dins classe: Ens convertírem per uns minuts en nins invidents i ens havíem de desplaçar per la classe.







Finalment poguérem acariciar na Queli!

Gràcies Fundació ONCE i Mari Carmen! Ets un encant!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.