CALENDARI 1r d'EP

divendres, 19 de juny del 2020

El nostre tresor!

Estimats PIRATES!!!

Hem arribat al final del recorregut! Ja és aquí el mes de juny! Comença l'estiu, les vacances, temps d'anar a la platja o la piscina, temps de descansar...

Però també és temps de finals i comiats...

S'acaba el curs d'una manera poc habitual!

M'hagués encantat poder acabar-lo com sempre! Amb una gran festa! Amb abraçades i besades! Però enguay no ha pogut ser així!

Hem deixat moltes AVENTURES no viscudes dins el COFRE:  activitats i excursions que teníem programades, les colònies, celebrar aniversaris dels companys, contacontes, cançons, festa de final de curs...
Jo he de dir-vos que aquests mesos vos he enyorat molt! He enyorat les vostres rialles, les vostres abraçades, les vostres paraules guapes...la vostra estimació cap a mi!

Però sempre hem d'intentar mirar el costat bo de les coses! Ser positius!

Aquest confinament ens ha donat TEMPS!!! Temps per estar en família, temps per dormir més, temps per jugar, cantar, dibuixar, ballar, ajudar a casa...Temps que la vida ens ha permès compartir d'una manera especial!


Encara que cada un hem estat a ca nostra, no hem estat tot sols, ens tenim els uns als altres i aquest és el nostre major TRESOR! Tots junts som un EQUIPASSO!

No em vull acomidar de vosaltres sense dir-vos tres paraules molt importants:

GRÀCIES!

Gràcies per haver-me fet un lloc als vostres corets i haver-me deixat compartir amb voltros moments de treball i esbarjo, alegries, tristeses, dies bons i no tan bons. He disfrutat de NAVEGAR amb voltros!
Però, sobretot, gràcies perquè amb voltros he après a ser millor mestra i m'heu ajudat a créixer com a persona. Per tot això i altres coses que em deix... MIL GRÀCIES!

PERDÓ!

Perdó per les vegades que no he vos he sabut entendre, que no he sabut acompanyar-vos com tocava, per les vegades que m'he equivocat. Però com vos he dit molts de pics, no passa res per equivocar-se, els errors formen part de la vida i ens ajuden a aprendre i a millorar el RUMB.

A REVEURE!

Ja sabeu que cada un de voltros teniu un lloc al meu cor!
Vos contaré un secret: Sou voltros els que feis que cada dia vengui contenta a fer feina i a intentar despertar el vostre interés per aprendre!

Desitj que disfruteu de les merescudes vacances! Les vos heu guanyades ben de valent! Ha estat un trimestre dur on heu fet molta feina i n'estic molt contenta i orgullosa de tots voltros!
Però també desitj que sigueu cada dia millors personetes, més justes, més solidàries, més generoses, més servicials, més responsables, de les que no es rendeixen mai i sobretot que sigueu personetes immensament felices, d'aquestes que fan feliços als altres! A L'ABORDATGE!!!

A reveure, vos esper el curs que ve! A 2n!  HISSAU VELES  i tornau amb la motxilla carregada de ganes i il·lusió per aprendre i conviure!

Una forta abraçada de la vostra mestra que vos estima moltíssim!

Xisca

PD: M'he oblidat de dir-vos que vos "menjeu" a besades i a aferrades als vostres pares i mares! Teniu una immensa sort de tenir-los al vostre costat! Vos han acompanyat i ajudat moltíssim durant aquests mesos! Per ells, voltros sou el seu gran TRESOR! No vos oblideu de donar-lis les GRÀCIES i dir-los quant els ESTIMAU! (Com a mínim...fins a la Lluna!)




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.