CALENDARI 1r d'EP

dilluns, 11 de maig del 2020

Tasca del 11 al 15 de maig




Hola famílies!

Aquesta setmana hem reduït un poc més la tasca setmanal, som conscients que molts de pares vos incorporareu al lloc de feina i encara serà més complicat trobar un moment per fer les feinetes amb els vostres fills!

Així i tot, és molt important fer un poc de tasca cada dia per no perdre més el ritme diari i poder arribar al setembre el millor possible.

Com la setmana passada, vos podeu anar distribuint les tasques com millor vos vagi i en estar enllestides les m'enviau separades per assignatures indicant a l'ASSUMPTE: ASSIGNATURA- NOM DE L'ALUMNE/A.

No ho he recordat les altres setmanes perquè ho donava per fet, és molt important que LLEGEIXI UN POC CADA DIA (10 minutets).



MATEMÀTIQUES

Mirar el VÍDEO 1




- Fer pàgina 148 i 149 de llibre de mates del segon trimestre.
- Fer aquestes dues fitxetes:

Mesures de capacitat 1
Mesures de capacitat 2


Mirar el VÍDEO 2


- Fer pàgina 162 i 163 del llibre de mates del tercer trimestre.


ENGLISH

Aquesta setmana vos deix un enllaç per jugar un poc. Són jocs molt fàcils, només per a que escolteu xerrar en anglès! Ànims!

English games


LENGUA

- Os propongo hacer un dictado especial!

Dictado explosivo

Los que no tengáis globos, lo podéis hacer metiendo los papelitos doblados en un recipiente y sacándolos al azar,... imaginación al poder! El que lo quiera hacer de forma tradicional, no hay ningún problema.



- Página 10 del libro ESCRIBO. Después de hacer la actividad, el que quiera, puede plantar alubias o lentejas...siguiendo las instrucciones. Marc y su hermano Josep, ya lo han hecho y mirad el resultado!
Una vez las alubias germinen, las podéis plantar en la tierra y tendréis una planta para cuidar!







CATALÀ

- Fer pàgina 134 de llibre 1.3.

- Fer exercici 5 del llibre 1.3.
- Fer exercici 6 del llibre 1.3.



PROJECTE DE NATURALS


Anar a Internet ---Projectes Santillana.cat --- Entrar ---  Usuari: santillana /Contrasenya: santillana ----Els nostres projectes --- Els nostres amics els animals --- 

Apartat 2. Així són els animals ---- Els animals  vertebrats i invertebrats. (Fer act. 1, pàg. 29)
Apartat 4. Tipus d'animals ---- Els animals vertebrats. (Fer act. 2, pàg. 29)

Apartat 4. Tipus d'animals ---- Els mamífers. (Fer act.1, pàg.30)
Apartat 4. Tipus d'animals ---- Els ocells. (Fer act.2, pàg. 30)

Apartat 7. Lectures ---- La salamandra i la sargantana. (Fer act. 3, pàg. 30)


*NOTA IMPORTANT: Per poder anar visitant els diversos apartats, quan sigueu al lloc on hi ha els apartats, pitjau el botó esquerra del ratolí i vos sortirà una maneta per anar movent la pantalla i arribar a tots els apartats.




TASQUES OPCIONALS

MÚSICA

Aquesta setmana vos propòs una activitat per practicar ritmes aprenent figures rítmiques musicals. Per practicar necessitareu: una cullera de fusta o alguna cosa semblant, una pella i una olla. 

Quan vengui la figura negra (TA) picareu a l'olla i quan venguin les corxeres (TI-TI), picareu a la pella. Vos podeu col.locar la pella i l’olla damunt una taula, una devora l’altra com si tenguessiu una bateria
Aquesta activitat ja és per nins grandets com vosaltres que ja heu practicar els ritmes amb fruitesestris de cuina... Clicau aquí
Aquí tens un altre enllaç. TA=pica de mans i TI-TI= pica als genolls.aquí


CÀLCUL MENTAL






PLÀSTICA

Una manualitat opcional per a qui li faci ganes decorar la seva habitació amb una granota. Sempre podeu adaptar la manualitat al que millor vos vagi: si no teniu fols verds, amb témpera o retolador verd. Com més vos agradi!

Frog craft




JOCS ON LINE DE CATALÀ

  Per accedir als jocs heu de seguir el següent ordre:
  • 1) Entrar a https://www.anayaeducacion.es/
  • 2) Baixar la pàgina fins al final i clicau on diu: "La web del alumnado y la familia" i introduir el mateix usuari i  contrassenya: matrelcat1
  • 3)Clicau al llibre de LLENGUA a on diu " ver mis recursos"
  • 4)Clicau a:Banc de recursos, recursos per a cada unitat:
- UNITAT 2: LA ICS.
- UNITAT 4: LA BE / LA V BAIXA




REPTE SETMANAL

Hi ha nins que ja han après a fermar-se els cordons, a cosir un botó... El repte que vos propòs aquesta setmana és el d'aprendre a posar una RENTADORA i comprovar com funciona!

- Separam o no la roba per colors?
- Quantitat de detergent que hi posam, quantitat de suavitzant, lleixiu ... Podem aprofitar per fixar-nos amb les capacitats de les botelles i les capacitats recomanades per rentar.
- Temperatura?
- Centrifugat?
- Temps?

A mem qui s'anima! I després podeu col·laborar estenent la roba, aplegant...













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.